Nedēļa slavenību dzīvē: «Vairāk saules» sāga, izlaidumu laiks un Porziņģa noslēpumainā draudzene

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA, instagram/laurarailamusic / TVNET kolāža

Šī nedēļa pašmāju un ārvalstu slavenību dzīvē bijusi spraigu notikumu pilna. Uzzini, par ko šonedēļ sabiedrība trina mēles!

 
Foto: instagram/justs_official

Izlaidumu laiks!

Jūnijs tradicionāli ir izlaidumu laiks. Arī šogad starp absolventiem ir vairāki sabiedrībā pazīstami cilvēki vai to atvases.

Starp absolventiem ir tādi sabiedrībā zināmi cilvēki kā Justs Sirmais, Laura Raila, kā arī finansistes Ilzes Jurkānes mazdēls Jānis Jurkāns III, radio balss Ivetas Šnepas dēls Kristians Gustavs un citi.

Finaly it's ower ? Maģistra grāds mūzikā (jazz vokāls) ?????♩??

A post shared by Laura Raila (@laurarailamusic) on

 
Foto: AP/Scanpix

Porziņģa atpūta uz jahtas ar jauku blondīni

Populārais tenku portāls TMZ pagājušajā nedēļas nogalē publiskojis fotogrāfijas, kurās redzams latviešu basketbolists, NBA kluba Ņujorkas «Knicks» spēlētājs Kristaps Porziņģis kopā ar kādu noslēpumainu blondīni. Abi baudījuši atpūtu uz jahtas.

TMZ ziņo, ka Kristaps un brango krūšu īpašniece, kā arī basketbolista brālis Mārtiņš manīti Ivisā, Spānijā, līksmojot uz jahtas.

Tiesa, nekas vairāk par daiļo gaišmati nav zināms.

 
Foto: AP/Scanpix

Eva Longorija kļuvusi par māmiņu

19. jūnijā 43 gadus vecā amerikāņu aktrise Eva Longorija (Eva Longoria) kļuvusi par māmiņu pirmdzimtajam.

Izdevums «Daily Mail» ziņo, ka Longorija laidusi pasaulē dēlu un devusi tam vārdu Santjago Enrike (Santiago Enrique).

Ziņa par seriāla «Bīstamās mājsaimnieces» zvaigznes grūtniecību izskanēja decembrī.

Eva un zēna tēvs Hosē Bastons apprecējās 2016. gada maijā.

Hosē ir tēvs trim bērniem no iepriekšējās laulības.

 
Foto: Leta

Rešetins aizved ģimeni uz Disnejlendu

Aktieris un režisors Intars Rešetins (38) pagājušajā nedēļas nogalē devās uz Franciju – sociālajā tīklā «Instagram» viņš publiskojis vairākus kadrus, kuros redzams, ka lielāko daļu laika brīvdienās viņš pavadījis krāšņajā Parīzes Disnejlendā.

Kā Intaram tur gāja? Aplūko pats!

 
Foto: Leta

«Viņi ieradās birojā ar ieročiem un vairogiem!»

Žurnāls «Privātā Dzīve» pēc kriminālpolicijas veiktās kratīšanas «Vairāk saules» restorānos sazinājās ar uzņēmuma līdzīpašnieku Endiju Bērziņu, lai iztaujātu viņu par notikušā apstākļiem. Sarunas laikā viņš atklāja, ka ir nodarīti ne tikai finansiāli zaudējumi – kārtībsargājošo iestāžu darbību rezultātā nodarīts morālais kaitējums arī darbiniekiem un ģimenēm. Līdz šim viņš domājis, ka šādas operācijas esot iespējamas tikai Krievijā vai Kazahstānā, bet ne Eiropas Savienības valstī.

Vairāk par notikušo no uzņēmuma darbinieku skata punkta uzzini šeit!

 
Foto: AP/Scanpix

Arianas Grandes līgavainis izpļāpājas par abu saderināšanos

Slavenais komiķis Pīts Deividsons šovā «The Tonight Show» vakara vadītājam Džimijam Felonam publiski apstiprināja ilgi apkārt klīdušās baumas par saderināšanos ar dziedātāju Arianu Grandi.

«Es jūtos kā uzvarējis konkursā,» lielo notikumu komentēja komiķis.

Tāpat Deividsons apsprieda sabiedrības reakciju par izskanējušām saderināšanās baumām: «Kāds puisis pie manis pienāca un teica, ka esmu viņam devis cerību.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu