Neesmu aukle vai māte - Ariana Grande paziņo, ka viņas attiecības bijušas «toksiskas»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP, MEGA/Scanpix

Amerikāņu popdziedātāja Ariana Grande, kura nule izbeigusi savas divus gadus ilgušās attiecības ar mūziķi Maku Milleru (Mac Miller), sociālajā vietnē «Twitter» atklājusi iepriekš nedzirdētus faktus par abu kopdzīvi - izrādās, Makam bijušas nopietnas problēmas ar alkoholu.

Ariana tviterī raksta: «Cik absurdi, ka kāds noniecina sievietes pašcieņu un vērtību, sakot, ka viņai ir jāpaliek toksiskās attiecībās ar cilvēku, kurš viņai ir veltījis albumu, kas, starp citu, arī nav taisnība (tikai «Cinderella» ir par mani). Es neesmu aukle vai māte, un nevienai sievietei tā nevajadzētu justies. Es esmu rūpējusies par viņu un centusies atbalstīt viņa būšanu skaidrā, un lūgusies, lai viņam ir balanss dzīvē, vairāku gadu garumā (un to turpināšu darīt, protams), bet apkaunot un vainot sievieti par vīrieša nespēju «savākties» ir milzīga problēma. Lūdzu, beigsim to darīt. Protams, es nedalījos ar jums par to, cik grūti un biedējoši tas bija, kad tas notika. Es turpināšu lūgties par viņu no visas savas sirds, lai viņš atrod sevi un jebkura sieviete, kura ir bijusi manā pozīcijā, arī.»

Šis ieraksts sociālajos tīklos parādījies neilgi pēc tam, kad mūziķis izraisīja avāriju, būdams alkohola reibumā, turklāt vēl aizbēga no notikuma vietas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu