Stalones Rokijs atgriežas ringā jaunajā «Creed 2» rullītī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Silvestrs Stalone un Maikls B. Džordans atgriežas uz lielajiem ekrāniem jaunajā «Krīda 2» («Creed 2») reklāmas rullītī. Līdz šim jau otrā «Krīda» daļa ir turpinājums «Rokija» franšīzei, stāstot par Apollo Krīda dēlu Adonisu Krīdu (Maikls. B. Džordans) un viņa dzīvi boksa pasaulē, vienlaikus stāstā svarīgu lomu ieņemot Rokijam Balboa (Silvests Stalone) kā Krīda mentoram.

Jaunā filmas daļa koncentrēsies uz Adonisa Krīda boksa cīņu ar Viktoru Drago, Ivana Drago dēlu. Kā vēsta oficiālais paziņojums, Krīds saskarsies ar grūtībām, kad pretinieks būs tik ļoti saistīts ar viņa ģimene pagātni, Drago liekot pārdomāt, par ko ir vērts cīnīties, kā arī saprast, ka nekas nav svarīgāks par ģimeni.

Know his name. #CreedII

A post shared by Creed (@creedmovie) on

Rumānijas bokseris Florians Muntenū (Florian Munteanu) filmā attēlos Krīda pretinieku un Ivana Drago (Dolfa Lungrēna) dēlu, kurš būs tikpat nežēlīgs kā viņa tēvs. Kinolentē svarīgu lomu ieņems arī Krīda jaundzimusī meita un viņa mīļotā sieviete Bjanka (Tesa Tomsone), Krīdam cenšoties apvienot tēva un boksera pienākumus.

«Krīda 2» pirmizrāde kinoteātros gaidāma šā gada 21. novembrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu