Robijam Viljamsam pārmet, ka viņš «pārdevis dvēseli Putinam»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pēc tam, kad populārais britu dziedātājs Robijs Viljamss (Robbie Williams) paziņoja, ka dosies uz Krieviju, lai jau ceturtdien uzstātos FIFA Pasaules kausa izcīņas atklāšanas ceremonijā Lužņiku stadionā, sociālajos tīklos sarosījušies ļaudis, kas uzskata, ka Viljamss ir pārdevis savu dvēseli Vladimiram Putinam.

Atsevišķi cilvēki pat aicina boikotēt čempionātu, ņemot vērā Krievijas iespējamo iesaisti Krievijas izlūkdienestu aģenta Sergeja Skripaļa indēšanas incidentā.

«Ir daudz veidu, kā pelnīt naudu, Robij, bet pārdot dvēseli diktatoram nav labākais,» tviterī raksta Sergeja Magņitska akta virzītājs, finansists Bils Brauders (Bill Browder). «Kauns! Šis vēstījums ir Magņitska, Borisa Ņemcova, Annas Poļitkovskas... 10 000 mirušu ukraiņu karavīru vārdā.»

Arī britu politiķis Stīvens Dotijs (Stephen Doughty) raksta: «Tas ir pārsteidzoši, tā ir vilšanās, ka uzzināt, ka tik lielisks britu mūziķis, kurš iestājies par cilvēktiesībām, piekritis saņemt naudu no Krievijas un FIFA par uzstāšanos atklāšanas ceremonijā.»

«Laikā, kad krievu lidmašīnas bombardē civiliedzīvotājus Sīrijā, Krievijas valdība indē cilvēkus Lielbritānijā, kā arī vajā seksuālās minoritātes... es pieļauju, ka Robijs savas uzstāšanās laikā runās par šīm problēmām,» viņš saka.

Paredzams, ka bijušais «Take That» dalībnieks dziedās aptuveni 80 000 cilvēku priekšā, kad pirmo spēli čempionātā aizvadīs Krievija un Saūda Arābija.

Mūziķim pievienosies arī krievu soprāns Aīda Garifullina (Aida Garifullina).

Pats Robijs nav komentējis pret viņu vērstos apvainojumus.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu