Spīķeros «Martas asinis», «Tehnikums» un «Rīgas modes»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis, TVNET

Spīķeru kvartālā trešdien plkst.19 notiks otrais brīvdabas koncerts, kurā uzstāsies grupas «Martas asinis», «Tehnikums» un «Rīgas modes», informēja kvartāla pārstāve Elīna Gobalova.

Grupa «Martas asinis» dibināta 2009. gadā un līdz šim izdevusi piecus albumus, no kuriem «Ceturtais» un «Sestais» tikuši izvirzīti Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvai «Zelta mikrofons».

Duets «Tehnikums» radās 2014. gada vasarā, kad to dibināja solists un taustiņinstrumentālists Kristaps Dubļāns kopā ar bundzinieku Dagni Neilandu. Pēc vairāku singlu izdošanas, 2015. gada decembrī tika izdots mākslinieku debijas albums «Ko gribu, to daru!», savukārt pērn laists klajā ieraksts «Semestris», kas tapis sadarbībā ar pašmāju hiphopa mākslinieku Ozolu.

Savukārt «Rīgas modes» uz Latvijas mūzikas skatuves sevi pieteica 2014. gadā ar pašu vārdā nosaukto minialbumu, pēc kā arī tika nominēti «Zelta mikrofona» balvai kā labākā debija. Divus gadus vēlāk grupa izdeva savu pirmo pilnmetrāžas ierakstu «Fantastiski», kas saņēma «Zelta mikrofonu» kā labākais popmūzikas albums, kā arī «Austras balvu», kas ik gadu tiek pasniegta labākajam pašmāju albumam mūzikas kritiķu vērtējumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu