Mārtiņa Freimaņa draugi piemin tautā mīlēto mūziķi viņa albuma atklāšanā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Paula Čurkste/LETA

Otrdien, 12. jūnijā, Pārdaugavā norisinājās albuma «Mans draugs Mārtiņš Freimanis» atklāšana, kurā piedalījās projektā iesaistītie mūziķi un Mārtiņa Freimaņa draugi, piemēram, Aija Andrejeva, Uldis Rudaks, Andris Kivičs, Lauris un Rūta Reiniki ar vecākiem, Ainars Virga, Guntars Račs un Elita Mīlgrāve.

Klātesošie dalījās ar stāstiem par aizsaulē aizgājušo tautā mīlēto mūziķi, informēja par albuma tapšanas gaitu, kā arī izpildīja viņa dziesmas.

Jau vēstīts, ka iepriekš izziņoto brīvdabas koncertu vasaras noslēgumā Dzintaru koncertzālē papildina koncerttūre visā Latvijā.

Koncerttūres producente Elita Mīlgrāve stāsta: «Atmiņas par draugiem ir dzīvas tad, ja mēs tās kopīgi pārskatām. Gatavojoties koncerttūrei, mēs šajās atmiņās ieskatāmies īpaši aktīvi un dungojam Mārtiņa dziesmas ļoti bieži - arī jaunās, varbūt vēl ne tik pierastās versijas. Domāju, ka ikviens koncerts būs īpašs un unikāls gan atšķirīgā mākslinieku sastāva dēļ, gan katra apmeklētāja emociju un līdzdalības dēļ. Aizkustinoši, ka Mārtiņa mūzika joprojām interesē viņa laikabiedrus un arī jauno paaudzi visā Latvijā. Ar lielāko prieku dosimies ciemos, lai katru no viņiem sastaptu personīgi.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu