Midltones māsas apaļumi kļūst par "Facebook" hitu!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Kaislības ap britu karaliskajām laulībām nerimst. Viena no oriģinālākajām izpausmēm ir sociālā medija "Facebook" jaunā lapa, kas veltīta Katrīnas Midltones māsas Filipas ... pēcpusei! Tās sekotāju pulks turpina strauji augt un pārsniedzis jau 170 000 atzīmi.

Māsa Vestminsteras abatijas ceremonijas laikā nemitīgi nonāca TV operatoru un fotogrāfu uzmanības lokā, pārsvarā atrodoties ar muguru pret filmētājiem un fotografētājiem, kā rezultātā tika pamanīti netipiski izciļņi uz nu jau slavenās pēcpuses...

Attiecīgi gan pēcpusi, gan dīvainības pamanīja miljoniem skatītāju, un Pipas Midltones (Pippa Middleton) Pēcpuses fanu sabiedrība ir tikai viena no daudziem līdzīgiem sociālo mediju "projektiem", taču noteikti visatzītākā.

Interesanti, ka fanu lokā ir vairāk sieviešu, nevis vīriešu.

Stāsts, protams, ir par apakšveļas modes dīvainībām, kas līgavas māsas perfekto figūru ar visu "Alexander McQueen" kleitu uz tās padarījušas arī par apsmaidīšanas, ne tikai sajūsmas objektu.

Karalisko laulību galvenais intereses objekts. Kā izrādās
Karalisko laulību galvenais intereses objekts. Kā izrādās Foto: Facebook

Lielākā pēcpuses fanu daļa gan neiesaistās tādu sīkumu apspriešanā un drīzāk tiešām priecājas par seksīgāko no britu karaļnama pārstāvēm, dēvējot Pipu par skaistākās pēcpuses īpašnieci britu monarhijā.

Jebkurā gadījumā rezultāts pēc ceremonijas ir tāds, ka karaliskās līgavas Keitas māsa izpelnījusies vislielāko uzmanību, kas galvenajā pasākuma vaininiecē varētu pat izraisīt zināmu skaudību...

Laipni lūgts pievienoties fanu lokam (sk. resursus)!

Slavenie izciļņi uz slavenā dibena
Slavenie izciļņi uz slavenā dibena Foto: Facebook
Facebook fanu lapa
Facebook fanu lapa Foto: Facebook
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu