«Supernova» zvaigzne The Ludvig skaidro, kāpēc viņa matos iesietas lentītes

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziesmu konkursa «Supernova 2017» pusfinālista The Ludvig jeb Jēkaba Ludviga Kalmaņa (17) matos šopavasar redzamas krāsainas lentītes – izrādās, ka tās ir viņa kompanjones jau vairākus gadus.

«Šīs trīs lentītes ir kopā ar mani jau kādus četrus piecus gadus. Es diemžēl nevaru teikt, ko tās nozīmē. Tas ir kas sirdij ļoti tuvs, dārgs un svarīgs. Ilgu laiku tās bija iekārtas kaklā. Decembrī pilnībā noskuvu matus, jo kopš Supernovas laikiem tie bija izauguši ļoti gari - līdz pleciem, Mati uzsūc dažādas enerģijas, un tās man bija kļuvis par daudz. Kad mati sāka ataugt, nolēmu lentītes iesiet tajos un tādējādi piešķirt sev jaunu izskatu,» žurnālam «Privātā Dzīve» Laimas Vaikules festivāla preses konferencē pastāstīja dziedātājs.

Kā zināms, Ludvigs 2017. gadā konkursā «Supernova» startēja ar paša sacerēto dziesmu «I’m in love with you», taču uzvaras laurus plūca «Triana Park» ar «Line». Eirovīzijā, kura pērn norisinājās Ukrainā, grupa savā pusfinālā ierindojās pašā pēdējā vietā.

Šogad mūsu valsti starptautiskajā dziesmu konkursā pārstāvēja brazīliete ar latviešu saknēm Laura Rizoto. Viņa uzstājās otrajā pusfinālā 10. maijā, kurā no 18 dalībvalstīm finālam kvalificējās tikai 10. Latvija ierindojās 12. vietā, vēstīts konkursa oficiālajā mājaslapā.

Jau vēstīts, ka šogad Eirovīzijas finālā 12. maijā uzvaras laurus plūca Netta no Izraēlas ar dziesmu «Toy».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu