Jaunajā «Oušena bandas» filmā tēlos arī Riana un Hetaveja

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kolāža

Dziedātāja Riana un aktrise Anna Hetaveja pievienojas filmas «Ocean's Eleven» («Oušena banda») gaidāmajai jaunajai versijai, kurā galvenās lomas atveidos vienīgi sievietes. Abas zvaigznes pievienojas aktrisēm Helēnai Bonemai Kārterei, Mindijai Keilingai un repa dziedātājai «Awkwafina», ziņo laikraksts «The Hollywood Reporter».

Arī Sandra Buloka un Keita Blanšeta parādīsies blēžu filmā, kuras uzņemšana sāksies oktobrī.

Šī filma būs alternatīva versija Džordža Klūnija un Breda Pita slavenajam filmu ciklam.

Filmas, kurās galvenās lomas atveidos vienīgi sievietes, režisēs Gerijs Ross, kas ir arī scenārija līdzautors un kura kontā ir tādas lentes kā «The hunger Games» («Bada spēles») un «Pleasantville» («Jaukpilsēta»).

Filmas producents būs Stīvens Soderbergs, kurš režisējis arī Klūnija oriģinālo filmu «Ocean's Eleven» («Oušena banda»).

Jauno filmu, kas iesaukta par «Oceans Ocho» («Oušena astotnieks»), veidos līdzīgi nesen iznākušajai filmas «Ghostbusters» («Spoku mednieces») femīnajai versijas, kam gan neizdevās attaisnot cerētos kases ieņēmumus.

«Oušena banda», kas iznāca 2001. gadā, stāsta par profesionālu zagli Deniju Oušenu un viņa desmit līdzdalībniekiem, kas plāno vienlaicīgi aplaupīt trīs Lasvegasas kazino.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu