Keita un Pipa Midltones sapņo vienā laikā būt stāvoklī

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Izdevums «Us Weekly» raksta, ka, tiklīdz Keita Midltone otro reizi kļuva par māmiņu, viņa sāka plānot trešo bērnu, bet vēlāk izlēma nogaidīt, kamēr princis Džordžs un princese Šarlote paaugas un viņa, kā arī princis Viljams būs emocionāli gatavi trešo reizi kļūt par vecākiem.

Nu Keitas māsa Pipa ir apprecējusies un izdevums raksta, ka Pipai tuvu stāvoša persona atklājusi, ka jaunlaulātie pieliek visus spēkus, lai sieviete paliktu stāvoklī, tāpat arī Keita un Viljams domā, ka ir pienācis laiks viņu trešajai atvasei, karaļnama pārstāvji ir morāli gatavi tik nozīmīgam solim.

Keita un Pipa jau no bērnības sapņojušas vienā laikā būt stāvoklī, jo tad viņu mazuļi būs viena vecuma, spēlēsies kopā un būs labākie draugi.

Tāpat viņas kopā varēs apmeklēt grūtnieču jogas nodarbības, iekārtot bērnistabas un atbalstīt viena otru grūtniecības laikā, jo lieliski izpratīs viena otru.

Kopš Keita un Viljams dzīvo Londonā, pāris minūšu gājienā no Pipas un viņas vīra Džeimsa Metjūsa mājvietas, māsu bērnības sapnis varētu piepildīties.

Midltonu ģimene Keitu sauc par staigājošu enciklopēdiju it visā, kas skar jaundzimušos un rūpes par mazuļiem, toties Pipa lieliski saprotas ar bērniem, mazais princis Džordžs un princese Šarlote labprāt spēlējas kopā ar savu tanti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu