Atvaļinājuma laikā aktrise Lelde Dreimane atļāvusies ilgāk pagulēt

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Viena no populārākajām jaunajām Dailes teātra aktrisēm, seriāla «Viņas melo labāk» zvaigzne Lelde Dreimane izdevumam «Kas Jauns» atklāj, kā atpūtusies vasaras brīvdienu laikā.

Aktrise neslēpj, teātra brīvdienās viņai tāpat bija daudz darba, bet vismaz viņa varējusi pagulēt nedaudz ilgāk, teātra sezonas laikā slodze ir pamatīga – mēģinājumi sākas desmitos no rīta, visa diena aizpildīta ar dažādiem darbiem un vakaros vēl izrādes, tātad tikai ap pusnakti izdodas būt mājās.

Paldies Saulkrasti ❤️ #trismusketieri #lovemyjob #aftertheshow

A post shared by Lelde Dreimane (@leldedreimane) on

Šogad atvaļinājuma laikā bija jāfilmējas seriālā «Viņas melo labāk», tāpat aktrise piedalās brīvdabas izrādē «Trīs musketieri», plānotājā brīvu vietu atrast grūti turklāt augustā viņa vēl dosies uz Maskavu, kur paredzēts darbiņš, pagaidām aktrise neatklāj, kāds.

Jābrauc pēc sēnītēm ??? #leldechanterelle #dayoff #myobsession

A post shared by Lelde Dreimane (@leldedreimane) on

Par spīti visam, aktrisei izdevies pavadīt kopā laiku ar mīļoto vīrieti, Dailes teātra aktieri Kasparu Zāli, pāris gan paceļojuši pa Latviju, gan bijuši sēņot un laivu braucienā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu