Uz lielā ekrāna Ēķa jaunā komēdija «Blēži»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Jau 1. jūnijā, Rīgā, kinoteātrī «Kino Citadele» plkst. 19 pirmizrādi piedzīvos visu laiku atklātākā latviešu komēdija «Blēži» ar Intaru Rešetinu, Rēziju Kalniņu, Ralfu Eilandu, Ievu Florenci un citiem pašmāju aktieriem galvenajās lomās. Noskaties Rēzijas Kalniņas pārdomas par topošo filmu!

«Ja pagājušajā ziemā smējāmies par seksīgajiem «Svingeriem», «Blēži» ir vasaras komēdija, kas ar humoru skatās uz kaislībām un dzīves līkločiem. Vienīgais, par ko skatītājs var būt pilnīgi drošs, ir patiess kailums, jo viss pārējais šajā filmā būs īstas blēdības,» jauno komēdiju piesaka režisors Andrejs Ēķis.

Jaunā Andreja Ēķa un filmas «Svingeri» veidotāju komandas komēdija «Blēži» ir stāsts par negodīga ierēdņa, ārštata aktrises, dedzīga alūksnieša un ietekmīgas biznesa sievietes mīlas četrstūri, kurā diagonāles velk greizsirdīga bijusī sieva, pārcentīgs miesassargs, izveicīgs advokāts un perspektīvs apsargs. Inscenēta spriedze, viltota mīlestība, reāla māksla, atklāts kailums un nevaldāms stress – tas varētu būt nopietni, ja vien nebūtu tik smieklīgi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu