Metjū Makonahijs cīnīsies ar pūķiem.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kopā ar Kristianu Beilu Metjū Makonahijs piedalīsies jaunā Disneja studijas filmā “Uguns vara” (“Reign of Fire”), kuru režisēs Robs Boumens. Makonahijam uzticēts tēlot bezbailīgu amerikāņu zemessargu, kuram jāglābj Zeme no ugunsspļāvējiem pūķiem.

“Uguns varas” filmēšana sāksies nākamā gada februārī Britu salās. Filmas darbība risināsies Anglijā, kas kļuvusi par pūķu invāzijas upuri. Izmantojot zemes dzīlēs slēpto uguni, drakoni aizdedzina visu, kas tiem stājas ceļā. Divi britu un amerikāņu drosminieki apvienojas, lai kopā cīnītos pret briesmoņiem. Metjū Makonahijs atveidos amerikāņu militārās vienības komandieri, kurš kopā ar kolēģiem ieradies Anglijā, lai glābtu visu pasauli, iznīcinot briesmoņus. Zināmāko Makonahija filmu skaitā jāmin “U-571”, “Laiks nogalināt” un “Puišus pie malas”. Galvenais Makonahija pretspēlētājs būs jaunais britu aktieris Kristians Beils, kura varoņa māte gājusi bojā pūķu radītajā ugunī. Roba Boumena (“X-Files” kino versija) režisēto lenti paredzēts pabeigt 2002. gadā, un režisoram šī būs jau trešā pilnmetrāžas filma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu