Izšķīries skaistais mūziķu pāris Anna Dribas un Rinaldo

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Jelgavā pagājušajā nedēļas nogalē norisinājās koncerts «Mana vasaras melodija», kurā piedalījās arī Riču ģimenes ansamblis, kurā vairāk nav redzams vijolnieks Kaspars Pudniks, tāpat Anna Dribas un Rinaldo gandrīz nesarunājas.

Kā raksta izdevums «Vakara Ziņas», pat dziedot dziesmas ir redzams, ka Rinaldo un Annas Dribas acīs mīlas dzirksts ir izdzisusi, pārītis nevēlējās runāt par savu attiecību izjukšanu, vien Anna pateikusi, ka nezina, kā viņu attiecības izvērtīsies nākotnē.

Foto: Facebook

Pagaidām abi ir izšķīrušies un vairs nedzīvo kopā.

Pēc šķiršanās no Rinaldo Anna beidzot seko saviem sapņiem, sākusi tievēt un jau atbrīvojusies no astoņiem kilogramiem liekā svara.

Dribas nodarbojas ar sportu, lieto sabalansētu uzturu, pat uz darbu ņem līdzi ēdienu, galvenokārt vārītu vistu un dārzeņus, protams, bez sāls.

Anna uzskata, ka beidzot ir pienācis laiks, ko veltīt sev un mīlēt sevi, kā nekā, jo mazāk mīli sevi, jo mazāk citi mīl tevi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu