Aktieris Kveids, kuru savaldzinājusi Santa Auziņa, izšķīries ar sievu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu aktieris Deniss Kveids, kura sirds jau divus gadus pieder modelei Santai Auziņai, nu pielicis punktu laulībai ar nekustamo īpašumu aģenti Kimberliju Bufingtonu-Kveidu, ziņo izdevums «People».

Bufingtona-Kveida šķiršanās prasību iesniedza 2016. gadā. No aktiera viņa saņems 2 miljonus ASV dolāru vienreizēja maksājuma veidā, vēl miljonu par īpašuma norēķiniem, un katru mēnesi viņas kontā iekritīs bērnu pabalsts - 13 750 ASV dolāru.

Aktiera īpašumā paliks 2007. gada Land Rover, 2012. gada Mercedes un 2013. gada Honda automašīnas, savukārt Bufingtona tiks pie 2014. gada Mercedes automašīnas.

Pāris par šķiršanos paziņoja 2016. gadā. «Pēc ilgām pārdomām esam nolēmuši šķirt savu 12 gadus ilgušo laulību. Lēmums tika pieņemts draudzīgi, cienot vienam otru. Mēs allaž paliksim labi draugi un uzticīgi vecāki saviem bērniem.»

Deniss un Kimberlija ir vecāki divām kopīgām atvasēm. Aktierim no iepriekšējām attiecībām ar aktrisi Megu Raienu ir 26 gadus vecs dēls.

Kā zināms, Kveida jaunā draudzene ar latvisko vārdu ir modeļu aģentūras «Montage models» modele, kura par savu pašreizējo mājvietu sauc Londonu, bet sociālajā vietnē «Facebook» norādīts, ka viņas saknes meklējamas Kanādā.

?‍♀️+?‍♂️

A post shared by Santa Auzina (@santaauzina) on

Bathroom selfie ? before a night out ?

A post shared by Santa Auzina (@santaauzina) on

Amorsito y yo ?

A post shared by Santa Auzina (@santaauzina) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu