ASV topu iekaro 18 gadus vecais Šons Mendess

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kanādiešu popmūzikas dziedātāja Šona Mendesa (Shawn Mendes) jaunais studijas albums «Illuminate» (Island Records) iekarojis ASV pieprasītāko albumu «Billboard 200» topa 1. vietu, ziņo «billboard.com».

Mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati liecina, ka nedēļas griezumā 18 gadu vecā Mendesa otrais albums albums pārdots 145 000 vienību.

Arī 2015. gada debijas plate «Handwritten» savulaik debitēja topa 1. vietā.

Kanādiešu reperis Dreiks (Drake) ar albumu «Views» noslīdējis no 1. uz 2. vietu (50 000), bet «Pašnāvnieku vienības» skaņu celiņš stabili 3. vietā (42 000).

Jaunais amerikāņu katrīmūzikas spīdeklis Luks Braiens (Luke Bryan) ar EP «Farm Tour… Here’s to the Farmer» startē 4. vietā ar 34 000 pārdotu vienību.

Septembra jubilāra Brūsa Springstīna (Bruce Springsteen) dziesmu izlase «Chapter and Verse» debitējusi 5. vietā (29 000). Albums ar 18 dziesmām (piecas pirms tam neizdotas) laists klajā kopā ar autobiogrāfiju «Born to Run».

Repera Trevisa Skota albums «Birds in the Trap Sing McKnight» numur 6.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu