Rīgā kopā ar Latvijas Radio bigbendu uzstāsies Ričards Bona

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Festivālā «Rīgas ritmi 2018» ieskaņas koncertā 7. jūnijā plkst. 19 Kongresu namā uzstāsies leģendārais Ričards Bona (Richard Bona) un Latvijas Radio bigbends ar programmas pirmatskaņojumu Latvijā, informē rīkotāji.

Kopā ar Ričardu Bonu muzicēs Latvijas Radio bigbends. Jāpiebilst, tā būs pirmreizēja satikšanās. Saspēlējoties ar Ričardu Bonu un īpašo koncerta viesi - brazīliešu perkusionistu Fransuā Aršanžo, bigbends paļausies uz slavenā Vinsa Mendozas aranžējumu meistarību. Koncerta atslēgas vārds ir «Āfrikas stāsti» (African Tales), un grūti iedomāties labāku un smalkjūtīgāku afrikāņu muzikālo stāstu vēstītāju par Ričardu Bonu.

Pasaules mūzikas slavenību saraksts, ar kuriem Bona sadarbojies savas ilgstošās karjeras laikā, ir iespaidīgs un garš. No Stīvija Vondera līdz Džo Zavinulam, no Bobija Makferina līdz Lorinai Hilai, no Džordža Bensona līdz Čakai Hanai (Chaka Khan). Pateicoties gan savai harmoniskajai virtuozitātei (basģitāra, ģitāra, perkusijas, balafons u.c.), gan mierīgi maigajam vokālam, gan profesionāli sacerētajām kompozīcijām, kuras hipnotizē ar negaidītām balsu un instrumentu nokrāsām, Bona iemantojis citu kolēģu un kritiķu atzinību.

Biļetes pieejamas Biļešu Serviss kasēs un internetā

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu