Marizas koncerts pārcelts uz gada nogali

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Portugāļu fadu mūzikas karaliene Mariza savas pasaules turnejas «Fado Bailado» ietvaros 10. jūnijā tomēr neuzstāsies Rīgas Kongresu namā. Koncerts pārcelts uz gada nogali, informē rīkotāji. Ar savu emocionālo mūzikas stilu fadu Mariza Latvijas klausītāju sirdis pirmo reizi iekaroja jau tālajā 2004. gadā.

Jauno albumu ir producējis spāņu flamenko virtuozs, «Grammy» balvas ieguvējs, komponists Havjērs Limons. Koncerta veidotāji sola klausītājus aizvest emocijām bagātā ceļojumā, kas klausītājus atgriezties pie fadu mūzikas pirmsākumiem, kur ģitāras skaņas aizķers arī klausītāju dvēseles stīgas.

Fadu ir Portugāles nacionālā mūzika, kas ir piesātināta ar emocijām, kaisli, sāpēm un baudu. Mariza par savu mūziku stāsta: «Visa pamatā ir emocijas. Fadu mūzika ļauj izjust visu emociju klāstu, ko mums dāvā dzīve. Katrs dziedājums ir piepildīts ar kaisli, greizsirdību, cerībām un reizēm arī ar humora devu.»

Marizas debijas albums «Fado Em Mim» ieguva Zelta disku Portugālē un padarīja jauno mākslinieci par vienu no populārākajām fadu dziedātājām valstī. Otrs Marizas albums «Fado Curvo» padarīja viņu slavenu ne vien Portugālē, bet arī pasaulē. Patlaban ir nākuši klajā astoņi viņas solo diski, kas pārdoti vairāk nekā miljons eksemplāros.

www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu