Kas notika Harija un Meganas kāzu ballītē?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Sestdien, 19. maijā, ļaudis visā pasaulē sekoja līdzi prinča Harija un Meganas Mārklas kāzām. Lai arī oficiālā ceremonija bija pieejama ikvienam interesentam pie TV ekrāniem, ballīte gan risinājās aiz slēgtām durvīm. Izdevums «Daily Mail» un «The Telegraph» no pietuvinātiem avotiem publiskojis «karstākās» lietas, kas notika ballītē.

 
Foto: AFP/Scanpix

Ballītes rīkotājs - Harija tētis

Izdevums «Daily Mail» vēsta, ka ballīte sākās ar vakariņām, kas tika pagatavotas no dabiskās lauksaimniecības produktiem. Tās sākās ar vieglām kanapē maizītēm un turpinājās ar tēmu «Kad pavasaris satiek vasaru». Vakariņas notika no 19.30 līdz 22.00, un tās organizēja Harija tēvs, princis Čārlzs.

Oficiālo ceremoniju apmeklēja 600 viesu, uz ballīti ieradās 200 cilvēku, tai skaitā tenisa zvaigzne Serēna Viljamsa (Serena Williams), aktieris Džordžs Klūnijs (George Clooney) ar sievu Amalu Klūniju (Amal Clooney), kā arī aktrise Prijanka Čopra (Priyanka Chopra) un citi.

 
Foto: AFP/Scanpix

Princis Viljams teicis «neķītru runu»

Pietuvināts avots izdevumam «Daily Mail» atklāja, ka Harija brālis Viljams ballītē sacīja visai neķītru uzrunu, kam pievienojās arī jaunā vīra draugi, Toms «Skipijs» Inskips (Tom «Skippy» Inskip) un Tomass van Straubenzijs (Thomas Van Straubenzee).

 
Foto: EPA/Scanpix

Uguņošana

«The Telegraph» ziņo: kā jau īstās pasaku kāzās, arī princim Harijam un Meganai Mārklai par godu bija varena uguņošana, kas sākās 23.00.

 
Foto: EPA/Scanpix

Prinča Harija mūzika

«The Telegraph» ziņo, ka mūzika pamatīgi iekustināja Vindzoras pils deju grīdu. Dīdžejs Sems Totolijs (Sam Totolee) savā mūzikas listē bija iekļāvis prinča Harija iemīļotākās house stila dziesmas. Starp citu, šis dīdžejs uzstājās arī Keitas Midltones (Kate Middleton) māsas Pipas Midltones (Pippa Middleton) kāzās pērn.

 
Foto: REUTERS/Scanpix

Tematiskie kokteiļi

Viens no kokteiļiem, kas tika piedāvāts viesiem, bija ar nosaukumu «Kad Harijs satika Meganu» un sastāvēja no ingvera un ruma. Ingvers (angliski - ginger) ir asprātīga atsauce uz Harija rižajiem matiem. Bez šā kokteiļa, protams, darbojās arī bārs, kurā ikviens varēja izvēlēties savu iecienītāko dzērienu.

 
Foto: AP/Scanpix

Pirmā deja

Tiek vēstīts, ka pāris savu pirmo deju aizvadīja pie Vitnijas Hjūstones (Whitney Houston) dziesmas «I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me)».

 
Foto: AFP/Scanpix

Eltona Džona uzstāšanās

Džons uzstājās ne tikai oficiālajā daļā, bet arī vakara ballītē. Kad Harijs jautāja publikai, vai kāds prot spēlēt klavieres, uz to atsaucās pats Eltons Džons un klātesošajiem nospēlēja «Your Song», «Tiny Dancer», «Circle Of Life» un «I'm Still Standing».

 
Foto: EPA/Scanpix

Vakara vadītājs

Komiķis Džeimss Kordens (James Corden) tika pie visai nopietnas lomas kāzu ballītē - viņš tika iecelts par vakara vadītāju un publikas izklaidētāju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu