Nedēļa slavenību dzīvē: Maliginas miljoni, Merzļikina izklaides ASV un Mūrnieces attiecības

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA, Gints Ivuškāns/TVNET kolāža

Šī nedēļa pašmāju un ārvalstu slavenību dzīvē bijusi spraigu notikumu pilna. Uzzini, par ko šonedēļ sabiedrība trina mēles!

 
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: LETA

Jauna draudzene? Merzļikins Amerikā līksmo ar daiļu gaišmati

Pagājušajā nedēļā Latvijas hokeja izlases vārtsargs Elvis Merzļikins pēc veiksmīgi aizvadīta Pasaules čempionāta devās uz visu iespēju zemi Ameriku, lai atpūstos Losandželosā un Lasvegasā. Talantīgais sportists sociālajā vietnē «Instagram» dalījās ar foto un video no sava ceļojuma, un acīgākie Elvja sekotāji publiskotajos materiālos pamanīja kādu gaišmati.

Elvis kopā ar daiļavu vārdā Džekija apmeklēja klubus, kā arī vienā no viņas publiskotajiem foto abi bija redzami sadevušies rociņās.

Vairāk par Elvja iespējamo draudzeni un bijušajām attiecībām uzzini šeit!

 
Foto: Imago/Scanpix

Pipa Midltone vairs nespēj noslēpt grūtnieces vēderiņu

Svētdien, 27. maijā, slavenību medniekiem izdevās iemūžināt Kembridžas hercogienes Keitas māsu Pipu Midltoni, kurai aizvien grūtāk izdodas noslēpt grūtnieces vēderiņu.

Pirmās ziņas par Pipas grūtniecību ārvalstu bulvārpresē izskanēja aprīļa izskaņā, vēstot, ka «jaunie vecāki ir pārlaimīgi un par priecīgo notikumu jau paziņojuši ģimenei». Tāpat ziņots, ka mazulim jānāk pasaulē šā gada oktobrī.

 
Foto: facebook.com/IevaIlves

Ieva Ilvesa parāda paaugušos dēliņu

Bijušā Igaunijas prezidenta Tomasa Hendrika Ilvesa sieva, latviete Ieva Ilvesa, sociālajā tīklā «Facebook» dalījusies ar jaunu foto, kurā redzams, kā paaudzies viņas un Tomasa jaunākais bērniņš - dēls Hanss Hendriks.

Pie publiskotā foto Ievas sekotāji teju visi kā viens atzinuši - Hanss pēc grimasēm ir ļoti līdzīgs tētim.

Kā zināms, Hanss nāca pasaulē 2016. gada novembra izskaņā.

 
Linda Mūrniece
Linda Mūrniece Foto: LETA

Mūrnieces jaunās attiecības

Otrdien, 22. maijā, viesnīcas «Hotel Roma» vadītāja Linda Mūrniece atklāja restorāna «Mazais Otto» vasaras terasi. Šajā dienā pirms sešiem gadiem viņa mija gredzenus ar nu jau bijušo vīru, Saeimas deputātu un ārstu Hosamu Abu Meri, tāpēc uzņēmēja nolēmusi šai dienai piešķirt jaunu nozīmi.

Jūnijā apritēs gads, kopš Linda un Hosams nolēma iet katrs savu ceļu. Šā gada laikā deputāts atradis mīlestību LTV raidījuma «Rīta panorāma» vadītājas Lindas Krūmiņas skavās, un, kā atklāj Linda Mūrniece, arī viņai uzradies kavalieris: «Esmu aizņemta sieviete, bet neko vairāk par to stāstīt šobrīd nevēlos,» noslēpumaina ir Linda.

Sarunu ar Lindu Mūrnieci lasi šeit!

 
Foto: Publicitātes

Apprecējusies skandalozā «Caur ērkšķiem uz..» zvaigzne Inese

Trešdien, 30. maijā, kanāla «STV Pirmā!» raidījuma «Ievas jaunās pārvērtības» skatītāji bija liecinieki pavisam īpašai sērijai - šovā «Caur ērkšķiem uz..» iepazītās Ineses kāzām.

Laulību ceremonija notika Taurenē, un uz to bija ieradušās arī «Caur ērkšķiem uz..» iepazītās meitenes, kuras pēc šova kļuvušas par Ineses draudzenēm.

Neraugoties uz 20 gadu vecuma starpību, Inese ar Agri ir kopā 12 gadus. Pāris dzīvo Kaivē, kur kopā audzina divus dēlus.

Kā Inese bildināja savu mīļoto vīrieti - lasi šeit!

 
Foto: Reuters/scanpix

Harija un Meganas medusmēnesis

Saseksas hercogs Harijs un hercogiene Megana Mārkla, kuri mija gredzenus 19. maijā, gatavojas doties medusmēnesī. Tenku portāls TMZ ziņo, ka jaunlaulātie plāno doties uz Albertu Kanādā, apmetoties «Fairmont» kūrortā Džaspera Nacionālajā parkā.

Aplūko foto no gleznainās vietas!

 
Foto: LETA

Maligina kļuvusi par miljonāri

Pagājis gandrīz pusgads, kopš mūžībā devās uzņēmējs Valērijs Maligins (52). Līdz pat šim brīdim visas iesaistītās puses - atraitne Elīna Maligina un Valērija meitas Irina, Nika un Anna - nevarēja vienoties par mantojuma sadali. Nu tapis zināms, ka noslēgta vienošanās, kas apmierina gan Elīnu, gan uzņēmēja meitas.

Kā vēsta izdevums «Vakara Ziņas», noslēgtā vienošanās paredz, ka tās saturs ir konfidenciāls un visas ar mantojuma lietu saistītās domstarpības ir atrisinātas.

Tāpat zināms, ka Elīnas Maliginas advokāti panākuši, ka atraitnei pienākas 10 miljoni eiro.

Vairāk par panākto vienošanos uzzini šeit!

 
Foto: Reuters/scanpix

Stallones bijusī sieva 54 gadu vecumā ir gaidībās

Dāņu aktrise un slavenā amerikāņu aktiera Silvestra Stallones (71) bijusī sieva Brigita Nīlsena (54) sociālajos tīklos pavēstījusi, ka ir stāvoklī.

«Ģimenes pieaugums,» foto, kurā redzama ar lielu grūtnieces punci, komentē Nīlsena.

family getting larger ❤️ #me #family #brigittenielsen #babybump

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu