«Martas balle 2018» pulcē sabiedrības krējumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

12. maijā viesnīcā Grand Palace norisinājās jau ceturtā Martas labdarības balle. Par šā gada Martas ballē saziedotajiem līdzekļiem notiks tehniskā aprīkojuma iegāde divu Rīgas specializēto skolu audzēkņiem - Rīgas internātvidusskolai bērniem ar dzirdes traucējumiem un Rīgas 1. speciālajai internātskolai - attīstības centram.

Pasākuma galvenais mērķis ir piesaistīt līdzekļus un novirzīt tos aktuālu medicīnisko apstākļu uzlabošanai, iesaistīt sabiedrību sociāli nozīmīgu jautājumu risināšanā un prezentēt Latviju un Rīgu kā tūrisma galamērķi ar nozīmīgu vēsturisko un kultūras mantojumu.

Pasākuma organizatori stāsta, ka balles koncertprogrammu atklāja mazāk zināmie mākslinieki – Sonja Šmite, Kiril Bogachev – Kudrevatykh, Milana Knirko, Nika Aleksejeva un burvīgie modeļi no bērnu apģērba brenda «Lazy Francis». Savukārt pie viesnīcas ieejas svētku atmosfēru radīja saksofoniste Jūlija Mihailova.

Par pasākuma galveno notikumu kļuva priekšnesumi no tādiem mūziķiem kā balles patrona un Triju Zvaigžņu ordeņa kavaliera Sergeja Jēgera, Latvijas Nacionālās operas simfoniskā orķestra kvarteta un balerīnas Margaritas Demjanokas. Viesiem klātienē bija iespēja dzirdēt arī populārās mūzikas izpildītājus: uzstājās Markus Riva, Samanta Tīna, Kristina Zaharova, Jegors Kovajkovs, Aleksandrs Kazakovs, Deniss Meļņiks, Kamilla Jana Kļaviņa, Dima Miļeņins, kluba Friends rezidenti, grupa Riga Bisquits un daudzi citi.

Pirmo reizi pasākuma vēsturē no daiļā dzimuma apmeklētāju vidus tika izraudzīta Balles Princese. Par to kļuva Veronika Lucenko, kura balvā saņēma kosmētikas komplektu Cellcosmet no Adriana Villa oficiālā pārstāvja Latvijā.

Par īpašiem pārsteigumiem un neatkārtojamu atmosfēru pasākumā rūpējās vakara vadītāji Natālija Oļesika, Valdis Melderis, Ieva Adamss un Romans Aronsons.

Pasākuma viesu vidū bija tādi cilvēki kā Itālijas vēstnieks Latvijā Sebastiano Fulči, uzņēmēji Pēteris un Aija Šmidres, Bernhard Loev, bijušais premjerministrs Valdis Birkavs, žurnāla redaktore Marina Dianova, TV raidījumu vadītāja Maija Silova, dažādi uzņēmēji no Polijas, Igaunijas, Lietuvas un daudzi citi ar entuziasmu atbalstīja arī pasākuma dress code un ieradās XVIII gadsimta kostīmos vai arī vakartērpos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu