Holivudas godalgotās dīvas gaumīgā komēdijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau šo piektdien, 18. maijā, uz lielajiem ekrāniem Latvijā skatāma gaumīga komēdija «Grāmatu klubiņš» («Book Club») ar šarmantu un godalgotu Holivudas aktrišu četrotni galvenajās lomās.

Filmas centrālās varones, kuras attēlo Holivudas dīvas Daiena Kītone («Labāk vēlāk nekā par vēlu»), Džeina Fonda («Vīramāte vellamāte»), Mērija Stīnbergena («Pēdējā vecpuišu ballīte Vegasā») un Kendisa Bergena («Līgavu kari»), regulāri tiekas savā grāmatu klubiņā un katrai no viņām ir kādas attiecību raizes – kāda ir kļuvusi par atraitni, kādai ir laulību krīze, bet cita jau daudzus gadus nespēj atgūties pēc šķiršanās.

Visu sieviešu dzīves sagriežas kājām gaisā, kad viņas savā grāmatu klubiņā nolemj izlasīt populāro erotisko romānu «Greja 50 nokrāsas». Iedvesmotas, ar stingru apņēmību mainīt savu personīgo dzīvi, dāmas dodas krāšņos, prieka pilnos piedzīvojumos.

Foto: publicitātes

Filmas režisors ir Bils Holdermans, un «Grāmatu klubiņš» ir viņa debija režijā. Holdermans prasmīgi spējis radīt komēdijai vieglu gaisotni, noturot uzmanību visas filmas garumā. Gaumīgie joki, vizuāli pievilcīgi veidotās dekorācijas un kostīmu izvēle padara šo par tieši tādu komēdiju, kuru izvēlēties noskatīties vienatnē vai ar mammu, vai labāko draudzeņu kompānijā un izbaudīt kopā būšanu, aizmirstot uz brīdi par pašu ikdienas rūpēm un situācijām, kuras ir jārisina.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu