Kurš uzstāsies karaliskajās kāzās?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/TVNET kolāža

Viens no gada gaidītākajiem notikumiem - prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas - būs jau sestdien, 19. maijā. Kamēr daudzas detaļas vēl ir noslēpumā tītas, tai skaitā, kādi mūziķi sniegs priekšnesumus abu nozīmīgajā dienā, esam apkopojuši tos māksliniekus, kuri, ļoti iespējams, uzstāsies karaliskajās kāzās.

 
Eltons Džons
Eltons Džons Foto: REUTERS/Scanpix

Eltons Džons

Angļu mūziķis Eltons Džons (Elton John) ir apstiprinājis savu uzstāšanos Harija un Meganas kāzās. Mediji vēsta, ka mūziķis pat ir pārcēlis divas paredzētās uzstāšanās, lai tikai varētu sniegt koncertu karaliskajās kāzās.

Mūziķis savulaik uzstājās Harija mātes princeses Diānas bērēs 1997. gadā.

 
«Spice Girls»
«Spice Girls» Foto: REUTERS/Scanpix

«Spice Girls»

Britu meiteņu popgrupas «Spice Girls» dalībniece Mela B (Mel B), viesojoties sarunu šovā «The Real» šā gada martā, deva mājienu, ka viņa kopā ar meitenēm uzstāsies karaliskajās kāzās.

«Kāpēc es esmu tik atklāta? Man jāiet, mani par šo atlaidīs,» pēc jaunuma netīšās izpļāpāšanas teatrāli nošausminājās Mela.

 
Elija Goldinga
Elija Goldinga Foto: AFP/Scanpix

Elija Goldinga

Tiek baumots, ka karaliskajās kāzās uzstāsies britu dziedātāja Elija Goldinga (Ellie Goulding), kura muzicēja arī prinča Viljama un Keitas Midltones kāzās 2011. gadā.

Pagaidām gan šī informācija nav apstiprināta.

Pirms pāris gadiem medijos izskanēja informācija, ka Hariju un Eliju savulaik vienoja romantiskas attiecības, tomēr abi pēc šķiršanās palikuši draugi.

 
Kriss Mārtins
Kriss Mārtins Foto: AFP/Scanpix

«Coldplay»

Princis Harijs ir liels britu grupas «Coldplay» fans. Viņš reiz kāpa uz skatuves, lai kopā ar grupas solistu Krisu Mārtinu (Chris Martin) un Basato jauniešu kori izpildītu «Up & Up».

Kas zina, varbūt arī «Coldplay» pagodinās ar savu uzstāšanos karaliskās kāzas?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu