Slavenības nosvin «Ghetto Games» jaunās sezonas atklāšanu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Renārs Koris

Svētdien, 13. maijā, Grīziņkalna sporta kompleksā risinājās Latvijā lielākās jauniešu ielu sporta un kultūras kustības «Ghetto Games» desmitās sezonas atklāšana. Apmeklētājus priecēja iespaidīgs desmitgades šovs un Latvijā populāri mākslinieki.

Pasākumu vadīja Raimonds Elbakjans un Renārs Zeltiņš, bet ar priekšnesumiem priecēja Aija Vītoliņa dziedātājas Lady Gaga tēlā, Samanta Tīna, Edavārdi un Agnese Rakovska.

«Pirms desmit gadiem, kad es stāvēju Grīziņkalnā ar basketbola bumbu rokās un tikko biju sācis īstenot savu sapni – radīt vietu, kur jaunieši var sevi parādīt sporta laukumā, man pat prātā neienāca, ka Latvijas simtgades laikā 3 pret 3 basketbols iekļūs Olimpisko spēļu programmā un ka Grīziņkalnā izaugušie «Ghetto Games» sportisti reiz kļūs par Latvijas Olimpiskās vienības dalībniekiem. Es ticu, ka «Ghetto Games» turpinās nest Latvijas vārdu pasaulē,» stāsta pasākuma līderis Raimonds Elbakjans, īpaši uzsverot, ka «Ghetto Games» arī turpmāk paliks tikpat pieejams kā līdz šim visiem dalībniekiem, kuri vēlēsies sevi attīstīt.

«Ghetto Games» šogad arī norisināsies tādās Latvijas pilsētās kā Ventspilī, Krāslavā, Cēsīs, Daugavpilī, Ogrē, Alūksnē, Kuldīgā, Jūrmalā, Liepājā, Rēzeknē, Jelgavā un Smiltenē. Ieeja pasākumos ir bez maksas un dalība bērniem un jauniešiem pasākumos, kā līdz šim, paliks bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu