TVNET no Portugāles: Ukraiņu Eirovīzijas «Drakula» cer radīt aromātu, kas līdzinās seksam

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Ogle

Stikla lēca acī, bāla ādas krāsa un glancēts džentelmeņa ietērps ir tēls, kādā ir ierasts redzēt šā gada Eirovīzijas finālistu no Ukrainas. Izkāpis no stilizēta zārka, par ukraiņu «Drakulu» nokristītais mūziķis Melovins apbūra skatītājus, un tie viņu iebalsoja finālā. Un izrādās, maģija viņam nav gluži sveša lieta, jo arī viņa skatuves vārds fonētiski līdzinās ķeltu mitoloģijā varenākajam burvim Merlinam.

Uzreiz pēc rezultātu paziņošanas viņš saņēma apsveikuma SMS no tautietes Verkas Serdjučkas jeb aktiera Andrija Danilko. Savukārt šodien klātienē viņam veiksmes vēlēja tautiete un Eirovīzijas uzvarētāja Ruslana. «Īstenībā mani sākumā apsveica Andrijs Danilko. Un pēc vairāku citu Ukrainā slavenu skatuves mākslinieku apsveikumiem es saņēmu SMS vēlreiz no Danilko. Tikai šoreiz to sūtīja Verka. Patīkami, ka viņi abi mani nolēma apsveikt,» smīnot atklāj Melovins.

Gan pats priekšnesums, gan viņa skatuves tērps sastāv no daudzām un dažādām sīkām niansēm. «Man vienmēr ir paticis darboties ar smalkām detaļām. Un es pievēršu uzmanību niansēm. Ne velti mans hobijs ir parfimērijas radīšana,» skaidro mūziķis. Vaicāts, kāds būs viņa radītais aromāts, kas nonāks veikala plauktos, Melovins atbild ar vienu vārdu: «Seksa!»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu