Eirovīzijas finālā iekļūst gan igauņi, gan lietuvieši

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Reuters/AP

8. maijā Portugālē, Lisabonā norisinājās pirmais Eirovīzijas konkursa pusfināls, kurā startēja arī mūsu kaimiņi - lietuvieši un bukmeikeru favorīti igauņi. Gan igauņi, gan lietuvieši 19 valstu konkurencē izcīnīja ceļazīmi uz lielo finālu. Apsveicam!

Finālā iekļuva arī Austrijas, Kipras, Izraēlas, Čehijas, Bulgārijas, Albānijas, Somijas un Īrijas pārstāvji. Savukārt aiz strīpas palika Azerbaidžānas, Islandes, Beļģijas, Baltkrievijas, Maķedonijas, Horvātijas, Grieķijas, Armēnijas un Šveices izpildītāji.

Atgādinām, ka Latvijas pārstāve Laura Rizoto uz 63. starptautiskā dziesmu konkursa «Eirovīzija» skatuves kāps ceturtdien, otrajā pusfinālā ar četrpadsmito kārtas numuru.

Atgādinām, ka Latvijas «Eirovīzijas» delegācija uz Lisabonu devās 1. maijā, šobrīd Lisabonā atrodas arī TVNET korespondents, kas ziņo par aktualitātēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu