Brango krūšu īpašnieces Skārletas Johansones muguru rotā jēriņš

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA/Scanpix

Amerikāņu aktrise Skārleta Johansone (Scarlett Johansson) pirmdien, 23. aprīlī, apmeklējot filmas «Avengers: Infinity War» pirmizrādi, atklāja par sevi ko iepriekš neredzētu - viņas muguru rotā liels tetovējums, kas kļuva par fotogrāfu centrālo iemūžināšanas vērto objektu.

Uz 33 gadus vecās Skārletas muguras uztetovētas rozes, kā arī mazs, mīlīgs jēriņš.

Šie nav vienīgie tetovējumi, kas rotā aktrises ķermeni, - kā vēsta ārvalstu mediji, Skārletai ir uztetovēta aproce uz labās rokas, pakavs uz krūškurvja, bezgalības zīme uz potītes un saule uz apakšdelma.

Daiļā aktrise pārsteidza fotogrāfus un fanus ar vēl kādu jaunumu - sarkano paklāju viņa apmeklēja kopā ar mīļoto vīrieti, komiķi Kolinu Džostu (Colin Jost). Pāri vieno romantiskas attiecības kopš 2017. gada maija.

Iepriekš aktrise bija precējusies ar franču žurnālistu Romeinu Doriaku (Romain Dauriac). Abi ir vecāki meitai vārdā Roze (Rose).

Jaunajā filmā supervaroņu komanda stāsies pretī ļaunumam no visuma - tirānam Tanosam, kurš meklē sešus artefaktus - akmeņus, ar ko iznīcināt visu dzīvo.

«Atriebēji: Bezgalīgais karš» seko 2015. gada «Avengers: Age of Ultron» («Atriebēji: Ultrona laikmets») un 2012. gada «The Avengers» («Atriebēji»).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu