Laura Rizoto piemin pāragri aizsaulē aizgājušo DJ Avicci, izpildot viņa dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lauris Vīksne, Scanpix

Šā gada Latvijas pārstāve «Eirovīzijā» Laura Rizoto (Laura Rizzoto) nedēļas nogalē apmeklēja dziesmu konkursa iesildīšanas ballīti jeb preparty Spānijas galvaspilsētā Madridē. Dziedātāja, godinot pāragri mūžībā aizgājušo zviedru dīdžeju Avicii, izpildījusi viņa hitu «Wake Me Up».

Laura dziesmu izpildīja kopā ar Spānijas «Eirovīzijas» pārstāvi Alfrēdu (Alfred).

«Eirovīzijas» dziesmu konkursa pusfināli Portugāles galvaspilsētā notiks 8. un 10. maijā, bet fināls – 12. maijā. Laura uz «Eirovīzijas» skatuves kāps 10. maijā, lai izpildītu dziesmu «Funny Girl».

Talentosos y queridos! ♥️?? #Eurovision

A post shared by Laura Rizzotto (@laurarizzotto) on

Jau vēstīts, ka 28 gadus vecais Avicii tika atrasts miris Omānā piektdien, 20. aprīlī. Zviedrijas sabiedriskā raidorganizācija SVT svētdien, 22. aprīlī, ziņoja, ka mūziķim veiktas divas autopsijas, un tajās nekas aizdomīgs nav konstatēts.

DJ Avicii sāka publicēt savus skaņdarbus šā gadsimta pirmā gadu desmita beigās. 2011. gadā viņš guva starptautiskus panākumus ar house kompozīciju «Levels», kas sasniedza «Billboard Dance Club Songs» topa virsotni. 2012. gadā par sadarbībā ar Deividu Getu radīto dziesmu «Sunshine» viņš tika nominēts Grammy balvai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu