Šovmenis Toretto atklāj, ar ko viņam iepatikusies sava sieva

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Pašmāju seksa eksperts, TV šovu zvaigzne un producents Edgars Toretto, kurš sestdien, 21. aprīlī, iejutās «Mrs. Latvija» talantu šova vadītāja lomā tirdzniecības centrā «Rīga Plaza», pastāstījis, ko domā par skaistumkonkursiem un ar ko viņam iepatikusies sava sieviņa un bērna māte.

Vaicājot šovmenim, kādas ir viņa domas par skaistumkonkursu kā tādu un iejušanos tā vadītāja lomā, viņš atbild: «Diezgan pozitīvas. Man prieks, ka konkurss «Mrs. Latvija» ir atdzimis un tieši Latvijas simtgadē piedalīsies daudz brīnišķīgu dāmu. Man tiešām ir tas gods vadīt tādus diezgan nozīmīgus etapus konkursā. Talantu šovu un profila intervijas. Ja jau man uztic, tad jau es esmu labs! Teikšu godīgi, ka tieši šis etaps, kas uzticēts man, ir mans mīļākais. Talantu šovā var parādīt savu sirdslietu, to, kas patīk un sanāk vislabāk. Profila intervija ir interesanta un nopietna saruna par dzīvi - tas, kas man patīk.»

Edgars pirms kāpšanas uz skatuves bija satraucies, atrodoties starp tik daudzām skaistām dāmām, tomēr viņa sirds pieder kādai īpašai sievietei. «Kad viņu ieraudzīju, es uzreiz sapratu, ka gribu no viņas bērnus un dzīvot kopā. Laikam tā ir tā slavenā «mīlestība no pirmā acu skatiena»,» prāto Edgars.

Viņaprāt, sieviete ir patiesi skaista tad, kad viņa ir laimīga. Un pāris nudien var būt laimīgs - pērnā gada vasarā pasaulē nāca abu meitiņa.

Tu vēl vari paspēt nobalsot par savu "Mrs. Latvija" simpātiju!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu