Laika ziņu meitene Rūta Dvinska publisko ļoti atklātu foto

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/rutadvinska

LNT laika ziņu vadītāja Rūta Dvinska, kura šobrīd atrodas bērna kopšanas atvaļinājumā, sociālajā vietnē «Instagram» publiskojusi foto, kurā redzama bez kosmētikas.

Rūta, kuru televīzijas ekrānos esam pieraduši redzēt ar grimu, pie publiskotā foto raksta šādi (teksts nerediģēts): «Ņēmu un iespiedu sevi stūrī, arī burtiski. Kopš dzīvoju ar bērnu mājās uzkrāsojos daudz retāk. Veikalā nereti mani sveicina ar «O, čau, nepazinu!» Nu, protams, jo tā, kas bija teļļukā stipri atšķiras no tās, kura tagad treniņbiksēs. Lai gan vienmēr esmu bijusi ar visām četrām PAR dekoratīvo kosmētiku. Ja tā sniedz sievietei nepieciešamo pašpārliecību, tad no rīta uzkrāsot skropstas pirms iztīrīt zobus, ir galīgi Ok! Manī laikam līdz ar bērnu dzimusi arī lielāka apmierinātība ar sevi, daudz vieglāk pieņemt to, ko agrāk uzskatīju par trūkumu. Es tikai ļoti, ļoti ceru, ka tā nav vien mana slinkuma attaisnošana. Ceru, ka tiešām esmu baigi drosmīga, he.»

Kā zināms, Rūta kļuva par meitas māmiņu pērnā gada vasarā. Bērna tēvs ir LNT rīta raidījuma «900 sekundes» moderators Kaspars Dvinskis, ar kuru Rūta apprecējās 2016. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu