«Krēslas» zvaigzne Stjuarte festivālā bauda mīļotās sievietes skūpstus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA/Scanpix

Amerikāņu aktrise Kristena Stjuarte (Kristen Stewart), kura plašāku atpazīstamību ieguva, piedaloties «Krēslas» sāgā, pagājušajā nedēļas nogalē apmeklēja slavenību iecienīto festivālu «Coachella» Kalifornijā, ASV. Tiesa, viņa vairāk laika pavadīja ar savu pavadoni, nevis baudot koncertus.

Paparaci iemūžinājuši aktrisi skūpstām draudzeni, zīmola «Victoria's Secret» modeli Stellu Maksvelu (Stella Maxwell), ar kuru Stjuarte draudzējas kopš 2016. gada.

Par Stjuartes seksuālo orientāciju baumas sāka klīst 2013. gadā, neilgi pēc šķiršanās ar aktieri Robertu Patinsonu. Pati Stjuarte publiski «iznāca no skapja» populārajā «Saturday Night Live» šovā pērnā gada sākumā apstiprinot, ka ir lesbiete.

Lai arī šobrīd Kristenu vieno attiecības ar sievieti, viņa nav izslēgusi iespēju satikties ar vīriešiem. «Jā, pavisam noteikti! Citiem tā nav. Daudziem, piemēram, patīk grilēts siers, un viņi to ēdīs katru dienu, visu atlikušo mūžu. Es gribu izmēģināt visu. Es esmu pagaršojusi grilētu sieru, un tagad domāju: jā, forši, bet kas būs nākamais?»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu