Kantri godalgu ceremonijā triumfē Aldīns, Lamberte un Steipltons

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kantrimūzikas akadēmijas godalgu (ACM Awards) ceremonijā svētdien Lasvegasā, ASV Nevadas štatā, triumfēja Džeisons Aldīns, Miranda Lamberte un Kriss Steipltons. Aldīns 53. «ACM Awards» ceremonijā saņēma gada mākslinieka godalgu, savukārt Lamberte tika atzīta par gada labāko vokālisti, bet Steipltons - par gada labāko vokālistu.

Steipltona albums «From A Room: Volume 1» tika godalgots kā gada labākais albums, savukārt Lamberte saņēma arī divas godalgas par gada dziesmu «Tin Man» - kā tās izpildītāja un līdzautore.

Ar «ACM Awards» ceremoniju kantrimūzika atgriežas Lasvegasā, kur oktobrī slaktiņā tika nogalināti 58 mūzikas festivāla apmeklētāji.

«Šis ir bijis smags gads,» saņemot godalgu, sacīja Aldīns, izsakot pateicību tiem, kas «pēdējo sešu mēnešu laikā izrādījuši mums mīlestību un atbalstu».

Aldīna uzstāšanās laikā oktobrī Lasvegasā slepkava sāka šaut koncerta apmeklētāju pūlī.

«Jūs, draugi, vienmēr esat mūsu sirdīs. Mēs mīlam Lasvegasu. Vegasa ir stipra,» sacīja mūziķis.

Aldīns «ACM Awards» gada mākslinieka godalgu saņem trešo gadu pēc kārtas.

Cīņā par labākā vokālā dueta balvu uzvarēja «Brothers Osborne», bet «Old Dominion» tika atzīta par gada labāko vokālo grupu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu