Spēkavīrs Zāģeris pat naktī nesmādē kādu našķi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

«Vasarai īpaši negatavojos. Man tas sporta veids nav tā tendēts, ka jāievēro kādas diētas. Varu ēst, ko gribu un cik gribu. Un vienalga kad,» kanāla «STV Pirmā!» sarunu šovā «Starp mums runājot» atklāj spēkavīrs Dainis Zāģeris, kurš pastāstīs par gatavošanos sacensībām un «pludmales sezonai».

«Es arī reizēm pa nakti pamostos un aizeju kādu «Kāruma» sieriņu uzēst,» godīgs ir Dainis, kurš savulaik iejuties aktiera loma pašmāju seriālā «Viņas melo labāk».

Pretēji tiem, kuri vēlas pēc iespējas mazāku ķermeņa svaru, Daiņa sporta veidam ir pavisam cita specifika, un pirms sacensībām vienīgās viņa rūpes ir par to, kā uzbaroties. «Ja man svars nāk klāt, tad palielinās arī spēka rādītāji,» sakarību atklāj spēkavīrs.

Interesanti, ka, sākot nodarboties ar profesionālo sportu, Dainis svēris aptuveni 100 kilogramu, taču nu viņa vidējais svars, gatavojoties «kaujai» jeb sacensībām, ir 140 kilogrami.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu