Rozīte priecē ar fantastiskiem ceļojuma foto

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/annarozite

Pasākumu vadītāja Anna Rozīte sociālajos tīklos regulāri dalās ar foto no ārzemju ceļojumiem. Arī šogad viņa pavasari nolēmusi sagaidīt ārpus Latvijas.

Rozīte sociālajā vietnē «Instagram» publiskojusi vairākus foto no Andalūzijas reģiona Spānijā, kā arī dalījusies ar saviem ieteikumiem citiem ceļotājiem.

Instagram personība nedēļas laikā bijusi Malagā, Rondā, kā arī Seviļā, tomēr pati atzīst, ka viņai vajadzētu vismaz mēnesi, lai apskatītu visu, ko Spānija sniedz.

Pirmajā brīdī šķita, ka mums ar Malagu pietiks ar pāris dienām, bet mirklī, kad bija jāšķiras, es sapratu, ka īstenībā ļoti skumšu pēc šīs Costa del Sol pilsētas⛱ Pa pēdām Picasso, pludmales, kalni, mandarīnu koku smarža, arābu kultūras ietekmes arhitektūra, brīnišķīgi mākslas muzeji (Pompidou, Carmen Thyssen u.c.) ar bērniem noteikti apmeklēšanas vērts ir mūzikas muzejs u.c. Pavisam blakus Malagai atrodas “baltās pilsētas” Mijas un Frigiliana, padsmit km no Malagas centra esošā Benalmadena piedāvā gan pasakainu taureņu māju, gan putnu vērošanu, gan iespēju palūkoties uz piekrastes pilsētām no kalna virsotnes.. p.s. piezīme vecākiem - turpat arī delfinārijs, akvārijs un dažādi citi parki, kas varētu būt interesanti bērniem ?‍?‍?‍?Stundas attālumā Camenito del Rey - pastaiga starp kalniem un apbrīnojami klinšu veidojumi El torcal de Antequera. Nerja ar tās īpašajām alām. Pāris stundu attālumā Ronda, Seviļa, Granada. Šobrīd man ir sajūta, ka uz Andalūziju ir jādodas uz mēnesi kā minimums, jo ļoti izteikta mazuma piegarša:) Ja Tev arī ir kādi ieteikumi par Malagu un tās apkārtni, lūdzu, padalies! ? Man vairāk cilvēki lūguši apkopot informāciju par šīm vietām, domāju, ka tas būtu ļoti noderīgi! ??❤️ un paldies visiem, kas jau padalījās ar savu pieredzi ✅ #andalucia #malaga ?? #annasceļojumupiezīmes

A post shared by Anna Rozite (@rozite) on

Let’s increase #positivevibes ?? #annasceļojumupiezīmes

A post shared by Anna Rozite (@rozite) on

Ja pavasaris nenāk pie mums, mēs braucam pēc pavasara! ☀️??#andalucia #annasceļojumupiezīmes

A post shared by Anna Rozite (@rozite) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu