Jaunajā Rīgas teātrī «Kas ir Silvija?» Ķimeles režijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

12. aprīlī plkst.19 Jaunajā Rīgas teātrī (JRT) notiks iestudējuma «Kas ir Silvija?» pirmizrāde Māras Ķimeles režijā, informēja teātra reklāmas un sabiedrisko attiecību speciāliste Inga Liepiņa.

Izrāde ir dramaturga Edvarda Olbija lugas «Kaza, jeb kas ir Silvija» iestudējums. Tas ir skats uz ģimeni komiski absurdā rakursā. Lugas autors, rakstot par dīvaino mīlas objektu kazu, ir balstījies Antīkās Grieķijas tradīcijā, kurā, kā min Ķimele, tradīcija burtiskā nozīmē ir āža dziesma.

Kā stāsta izrādes režisore, izrāde ir par robežām, taču nevis par seksuālām robežām, kuras vajag vai nevajag pārkāpt, bet par domāšanas robežām, kā arī par to, ka pasaule ir noslēpumu un iespēju pilna.

Izrādē piedalās tādi aktieri kā Elita Kļaviņa, Ģirts Krūmiņš, Kaspars Znotiņš, kā arī JRT aktieru saimes jaunākais dalībnieks Toms Veļičko.

Izrādes notiks JRT mazajā zālē. Tuvākās izrādes pēc pirmizrādes paredzētas 13. aprīlī un 14. aprīlī, kā arī 12. maijā, 15. maijā un 16. maijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu