Piecas filmas, kuras ar «Pasauļu karu» zvaigzni Tomu Krūzu varēja būt pavisam citādākas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Nav nekāds noslēpums, ka Holivudā uz lomām lielbudžeta «kases grāvējos» vēlas pretendēt simtiem aktieru. Lai gan kinolentēs dažkārt ir grūti iedomāties citus varoņus galvenajās lomās, bieži vien apstākļu sakritības dēļ viss būtu varējis izvērsties pavisam citādāk.

«A Beautiful Mind»/«Brīnišķais prāts» (2001)

Kinolentē par ģeniālo matemātiķi, kurā galvenajā lomā redzams Rasels Krovs, bija paredzēts filmēties Tomam Krūzam, taču viņš tā vietā izvēlējās strādāt pie «Vanilla Sky».

«Footloose»/«Neierobežotie» (1984)

Pēc lomas filmā «Risky Business» «Footloose» producenti bija pārliecināti, ka kinolentē galvenajā lomā vēlas redzēt tieši Krūzu. Diemžēl to neatļāva daudzološā aktiera aizņemtais grafiks, filmējoties sporta drāmā «All the Right Moves». Viņa vietā par «Footloose» zvaigzni tika izvēlēts Kevins Beikons.

«Salt»/«Solta» (2010)

Trillerī «Salt», kurā titullomā redzama Andželīna Džolija, sākotnēji šis darbs bija paredzēts Tomam Krūzam. Tā vietā viņš izvēlējās strādāt pie asa sižeta komēdijas ar Kameronu Diazu «Knight and Day».

«Ghost»/«Spoks» (1990)

Lai gan filma «Ghost» ir teju neiedomājama bez šarmantā Patrika Sveizija galvenajā lomā, šajā projektā bija ieinteresēti vairāki Holivudas smagsvari – Toms Krūzs, Kevins Beikons, Aleks Baldvins, Harisons Fords un pat Toms Henks.

«Iron Man»/«Dzelzs vīrs» (2008)

Režisoram Džonam Favro slavenā supervaroņa lomu gandrīz nācās atvēlēt Tomam Krūzam, taču viņš atteicās no šā piedāvājuma, jo uzskatīja, ka nespēs šim projektam dot to, kas tam nepieciešams. Kā zināms, Dzelzs vīra lomā jau vairākās filmās redzams kādreiz bēdīgi slavenais aktieris Roberts Daunijs juniors.

Savukārt kinolentes «War of the Worlds» jeb «Pasauļu kari» režisors Stīvens Spīlbergs pēc Toma Krūza snieguma «Minority Report» uzreiz zināja, ka šajā Orsona Velsa stāsta ekranizējumā galvenajā lomā vēlas redzēt tieši viņu un nevienu citu.

Filmu «Pasauļu kari» ar Tomu Krūzu galvenajā lomā TV ekrānos varēs redzēt svētdien, 25. martā, pulksten 20.00 kanālā «360 TV»!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu