Aktrise Bella Torna uz filmas pirmizrādi ierodas spalvainām padusēm

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Elizabeth Goodenough/Everett Collection/Vida Press

20 gadus vecā amerikāņu aktrise Anabella Everija «Bella» Torna uz filmas «Midnight Sun» pirmizrādi Losandželosā ieradās rozā kleitā bez lencītēm, kas ļāva gan svinību viesiem, gan fotogrāfiem apskatīt viņas neskūtās paduses.

Torna kameru priekšā aptuveni 5,3 tūkstošus eiro vērtajā zīmola «Raisa & Vanessa» tērpā gozējās kopā ar savu ekrāna partneri Patriku Švarcnegeru (24), slavenā kultūrista un aktiera Arnolda Švarcnegera dēlu.

Patriks seriālos un kinolentēs ir redzams salīdzinoši nesen, kamēr «Disney» zvaigzne Bella filmējas kopš mazotnes un ir izaugusi, strādājot izklaides industrijā.

Romantiskajā drāmā «Midnight Sun» abi redzami galvenajās lomās. Šī kinolente stāsta par 17 gadus vecu meiteni, kura retas slimības dēļ nedrīkst atrasties saules gaismā. Viņa gadiem ir vērojusi kaimiņu puisi un kādu nakti viņi beidzot satiekas – starp abiem uzvirmo romantiskas jūtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu