Ar varenu ballīti atzīmēta Latvijas 1. rokkafejnīcas sestā dzimšanas diena

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas 1. rokkafejnīcā Reiterna namā 9. un 10. martā norisinājās vērienīga sestās dzimšanas dienas atzīmēšanas ballīte.

Piektdienas vakarā svinības uz galvenās skatuves iesākās ar pārbaudītu vērtību – grupas «Inokentijs Mārpls» koncertu, kam sekoja alternatīvā roka grupa no Igaunijas «Asylum». Pirmās dienas turpinājumā uz galvenās skatuves dēļiem svinību viesu izturību kārtīgi pārbaudīja «Atis Ieviņš & The Rock Brothers».

Otrās dienas dzīvās mūzikas programmu atklāja salīdzinoši jaunā latviešu grupa «Sudden Lights», kas jau guvusi zināmus panākumus un atpazīstamību, kam apliecinājums ir viņu debijas albums «Priekšpilsētas», kas klajā nāca pērnā gada rudenī, kā arī iekļūšana Eirovīzijas atlases konkursa «Supernova» finālā.

Svinību kulminācijā sestdien uz Latvijas 1. Rokkafejnīcas galvenās skatuves kāpa īpašie viesi «Astro’n’out». Pēc pamatīgā grupas «Astro’n’out» koncerta par spožu ballīti līdz pat rīta gaismai rūpējās apvienība «Flame & The Rolltones».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu