Iepazīsties! Igauniju Eirovīzijā šogad pārstāvēs skaistā operdziedātāja Elīna

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EESTI MEEDIA/SCANPIX BALTICS

Marta sākumā Igaunijā Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālajā atlasē «Eesti Laul 2018» («Igaunijas dziesma») ceļazīmi uz Portugāli ieguva krievu izcelsmes operdziedātāja Elīna Nečajeva.

Igaunijas galvaspilsētā Tallinā Elīna ar dziesmu itāļu valodā «La Forza» triumfēja gan kā žūrijas, gan skatītāju favorīte, otrajā vietā atstājot Stig Rästa ar dziesmu «Home», bet trešajā - Vajé ar «Laura (Walk With Me)».

Igaunijas «Eesti Laul 2018» finālā šogad startēja kopumā 10 izpildītāji un grupas. 1991. gadā dzimusī dziedātāja par došanos uz Eirovīziju cīnījās pirmo reizi.

Pēc pārliecinošās uzvaras, sociālajā tīklā «Instagram» viņas gaitām seko nu jau teju septiņi tūkstoši cilvēku, kuriem Nečajeva piedāvā ieskatu gan viņas ikdienas dzīvē, gan ceļojumos uz tuvākām un tālākām zemēm.

Kā zināms, Igaunija pēdējo un vienīgo reizi Eirovīzijas dziesmu konkursā ir uzvarējusi 2001. gadā, kad valsti pārstāvēja Tanel Padar, Dave Benton & 2XL ar dziesmu «Everybody».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu