Kamerona Diaza no lielajiem kino ekrāniem pazudusi jau četrus gadus

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu aktrise un bijusī modele Kamerona Diaza (45) filmās nav redzama kopš 2014. gada, kad iznāca veselas trīs kinolentes ar viņu vienā no galvenajām lomām.

Tieši šis gads profesionālajā ziņā aktrisei izrādījās īpaši neveiksmīgs un, iespējams, liedzis viņai veiksmīgi turpināt karjeru Holivudas kinoindustrijā.

Par nepārliecinošo tēlojumu komēdijās «The Other Woman» un «Sex Tape» Diaza 2015. gadā saņēma divas «Zelta avenes», kuru pasniegšanas ceremonija katru gadu norisinās dienu pirms «Oskara» balvu pasniegšanas.

2014. gada beigās lielas cerības tika liktas uz veiksmīgā 1977. gada Brodvejas mūzikla «Annie» («Enija») mūsdienīgo versiju, taču arī šī filma izgāzās un kļuva par vienu no 2014. gada Holivudas vislielākajām finansiālajām neveiksmēm.

«Business Insider» dati liecina, ka «Annie» budžets bija 105 miljoni ASV dolāru, bet kinolentes peļņa – vien 62,2 miljoni.

Kā zināms, Diaza pasaulē vislabāk pazīstama ar dalību filmās «Shrek», «What Happens in Vegas», «The Holiday», «Charlie's Angels», «Vanilla Sky», «Being John Malkovich» un «There's Something About Mary».

Aktrise pašmāju TV ekrānos piektdien, 9. martā, būs redzama kanālā «360TV» 21.30. asprātīgajā komēdijā «Bad Teacher» jeb «Sliktā skolotāja».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu