Prinča Harija un Meganas Mārklas kāzās uzstāsies «Spice Girls»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/victoriabeckham

Tuvojoties gada gaidītākajam notikumam Lielbritānijā - prinča Harija un Meganas Mārklas kāzām - daudziem rodas jautājums, kuras pasaulē iemīļotas zvaigznes apmeklēs ceremoniju un kurš plāno tajā sniegt kādu muzikālu priekšnesumu. Dziedātāja Mela B sarunu šovā «The Real» deva mājienu, ka karaliskajās kāzās uzstāsies populārā britu meiteņu popgrupa «Spice Girls».

Raidījuma laikā Mela B jeb Melānija Brauna apstiprināja, ka viņa un visas pārējās meitenes - Viktorija Bekhema, Emma Bantone, Melānija Čisholma un Džerija Halivela - ir saņēmušas ielūgumu uz kāzām. Tāpat viņa netiešā veidā apstiprināja, ka meitenes kāzās arī uzstāsies.

Kāzas notiks šā gada 19. maijā Svētā Džordža kapelā Vindzoras pilī.

«Kāpēc es esmu tik atklāta? Man jāiet, mani par šo atlaidīs,» pēc jaunuma netīšās izpļāpāšanas teatrāli nošausminājās Mela.

Love my girls!!! So many kisses!!! X Exciting x #friendshipneverends #girlpower

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Kā zināms, «Spice Girls» tika dibināta 1994. gadā. Meitenes pašķīrās 2001. gadā, bet 2007. gadā apvienojās, lai dotos koncertturnejā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu