Nopludināts Blekas Čainas seksa video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SIPA/Scanpix

Amerikāņu realitātes šova «Keeping Up With the Kardashians» zvaigznes Roberta Kardašjana bērna māte un bijusī draudzene Bleka Čaina (Blac Chyna) nonākusi neapskaužamā situācijā - nopludināts seksa video, kurā viņa redzama kopā ar kādu vīrieti.

Kā informē ārvalstu prese, Čaina iesniegusi prasību policijā, lai noskaidrotu, kurš nopludinājis pikantos kadrus.

Video, kurā redzams, kā Bleka Čaina orāli apmierina kādu vīrieti (kurš nav Roberts Kardašjans), parādījās sociālajā vietnē «Twitter» pirmdien, 19. februārī.

Čainas aizstāve sociālajā vietnē «Twitter» raksta, ka šo var dēvēt par «atriebības pornogrāfiju», kas ir krimināli sodāma rīcība. Tāpat viņa uzsver, ka šā iemesla dēļ vairākas jaunas sievietes izdara pašnāvību.

Robam un Blekai Čainai ir kopīga meitiņa Drīma, kura pasaulē nāca 2016. gada novembrī. Tāpat Blekai Čainai ir dēls no iepriekšējām attiecībām ar reperi Tyga. Reperis pēc šķiršanās ar Bleku Čainu ilgus gadus bija kopā ar Roba Kardašjana pusmāsu Kailiju Dženeri, kura šobrīd kopā ar reperi Travis Scott audzina 1. februārī dzimušo meitiņu Stormiju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu