Anistones un Pita attiecības: no aklā randiņa līdz kāzām (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

Dienu pēc Valentīndienas pasauli satrieca ziņa - amerikāņu aktrise Dženifera Anistone šķiras no vīra Džastina Terū. Ārvalstu medijos izskanējušas runas, ka Anistone ir draudzīgās attiecībās ar savu bijušo dzīvesdraugu, aktieri Bredu Pitu - arī viņa laulība ar aktrisi Andželīnu Džoliju izjuka 2016. gadā.

Anistone un Pits iepazinās 1998. gadā. Viņu pirmā tikšanās reize bija «aklais randiņš», kuru organizēja abu aktieru aģenti. Aktieri par savām attiecībām paziņoja 1999. gadā, kad abi kopā ieradās «Emmy» balvu pasniegšanas ceremonijā pāra statusā.

Pēc divu gadu romantiskās attiecībām, Pits un Anistone saderinājās un jau 2000. gada 29. jūlijā aktieri mija gredzenus. Viņi kļuva par Holivudas seksīgāko pāri un, par spīti baumām par Anistones grūtniecību, abi tā arī nekļuva par vecākiem, bet baudīja slavu un naudu.

2004. gadā Pits sāka darbu filmā «Smita kungs un kundze». Viņa filmas partnere - seksīgā Andželīna Džolija, kas, kā tiek baumots, tieši bija iemesls Pita un Anistones nesaskaņām privātajā dzīvē.

Gadu vēlāk, 2005. gada janvārī, pāris paziņoja par šķiršanos. Oficiālais iemesls - dažādi darba grafiki, kā arī viedokļu atšķirība par ģimenes pieaugumu. Oktobrī pāris oficiāli bija šķīris laulību un Pits uzsāka attiecības ar Džoliju.

2006. gada janvārī Džolija paziņoja, ka gaida bērnu no Pita. Pēc sešu gadu kopdzīves, Pits un Džolija saderinājās 2012. gadā un apprecējās 2014. gadā, tomēr 2016. gadā viņu laulība izjuka. Vai tas varētu nozīmēt, ka Pits un Anistone atkal varētu būt pāris? Laiks rādīs!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu