«Supernovas» finālā iekļūst arī Madara un Ritvars

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

Rīgas Kinostudijā sestdienas vakarā notika autoru un izpildītāju konkursa «Supernova 2018» otrais pusfināls, no kura tālākai cīņai finālā par ceļazīmi uz lielo Eirovīziju iekļuva divi mākslinieki - Madara un dziedošais komunikācijas speciālists IT jomā Ritvars.

Par biļeti uz lielo konkursu Portugālē cīnījās arī «Hypnotic», Markus Riva, grupa «In My Head», Monta un projekts «Riga Reggae», kurā apvienojušies grupas «Oranžās brīvdienas» dalībnieks Ints Ķergalvis un dīdžejs, grupas «F... Art» solists Horens Stalbe.

Kā ziņots, konkursa pirmajā pusfinālā uzvarēja Liene Greifāne un Edgars Kreilis.

Dziesmas un priekšnesumus pirmajā šajā pusfinālā vērtēja žūrija, kuras sastāvā bija Latvijas Radio 5 - «Pieci.lv» mūzikas redaktors un šā gada konkursa žūrijas vadītājs Rūdolfs Budze (DJ Rudd), mūziķe un vokālā pedagoģe Jolanta Gulbe-Paškeviča, komponists Jānis Lūsēns un dziedātājs Ralfs Eilands, kurš savulaik Latviju Eirovīzijā pārstāvēja grupas «PeR» sastāvā.

Trešajā pusfinālā 17. februārī uz skatuves kāps Jenny May, Ed Rallidae, Katrīne Lukins, Lauris Valters, Mionia, «Kris & Oz» un Laura Rizoto.

Atgādinām, ka konkursa dalībnieki sākotnēji startē trīs pusfinālos, bet katra pusfināla divi labākie dodas uz konkursa finālu. Uzvarētājs iegūs iespēju uzstāties starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, kuru pērn pie televīzijas ekrāniem noskatījās 220 miljoni skatītāju Eiropā un pasaulē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu