Kārlim Kazākam kauns, ka «Zelta Mikrofons» uz viņa rēķina reklamē ātros kredītus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Pašmāju liriskais dziesminieks Kārlis Kazāks ķēries pie sirds izkratīšanas sociālajā tīklā «Facebook», jo jūtas neērti, ka ar dalību «Zelta Mikrofona» balvas video sanāk, ka arī viņš ir popularizējis ātros kredītus.

«Saskumu. Iepriekš padalījos ar «Zelta Mikrofona» balvas video. Tas ir tāds pasākums, kurā daudzi forši cilvēki novērtē citu cilvēku gada laikā sastrādāto Latvijas mūzikā. Tagad noskatījos video un redzu, ka esmu licis arī citiem skatīties ātrā kredīta reklāmu.

Patiešām saskumu. Man patīk, ka tiek organizēts «Zelta Mikrofons», kur sastapties lielai daļai Latvijas mūziķu. Bet man šķiet, ka mums vajadzētu uzņemties atbildību par to, ko darām. Es atsaku dalību koncertos, kuros tiek reklamēti ātrie aizdevumi vai politiskās partijas. Iespējams, kādreiz esmu ticis maldināts vai neesmu spējis izprast koncerta organizētāju mērķus. Bet te - «Zelta Mikrofons». Visi vienuviet, un mēs klusējam.

Jā, es zinu, ka ātro kredītu sniedzēji ir ērts sponsors un mūziķi (īpaši jau visi spožākie vienuviet) ir ērts izejmateriāls. Un es joprojām gribu iet uz gada balvas pasākumu. Sastapt savējos. Es gribētu, lai tas notiek mazāk pompozi, ja tas ir iemesls «devīgu» sponsoru piesaistei.

Ka mēs visi tie paši satiktos, pateiktu viens otram labus vārdus, mazliet apskaustu gada veiksmīgākos un iztiktu bez vajadzības reklamēt vienu no necilvēcīgākajiem uzņēmējdarbības veidiem. Jā, pats esmu izmantojis šādu kredītu pakalpojumus un godprātīgi norēķinājies. Jo esmu spējis saplānot izdevumus ar ienākumiem (stabilā darbā strādājošam man ir šāda iespēja).

Un es iešu uz «Zelta Mikrofona» pasākumu, ja man vēl dos ielūgumu, jo es esmu daļa no Latvijas mūzikas. Ātrais kredīts sniedz labu peļņu. Citiem,» rakstīja Kazāks.

Kā ziņots, 27. februārī Dailes teātrī ceremonijā «Zelta Mikrofons» 22. reizi apbalvos gada labākos mūziķus un mūzikas nozarē iesaistītos 17 kategorijās. Šogad balvai iesniegti 309 pieteikumi, kas ir par 43 ierakstiem vairāk nekā pērn.

Visvairāk mūzikas ierakstu gada balvas «Zelta Mikrofons 2018» nomināciju saņem dziedātājs Dons, Intars Busulis un grupa «Instrumenti». Dons, Busulis un grupa «Instrumenti» nominēti trīs balvas kategorijās, savukārt mākslinieki «Viņa», «Labvēlīgais tips», Carnival Youth», «Iļģi», «Mesa», «Prāta vētra», «Auļi un Tautumeitas» un «Ozols un Tehnikums» katrs ieguvuši divas nominācijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu