Izrādās, ka Ilze Jurkāne šad tad neatsakās arī no tekilas «šotiņa»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Finansiste, autore un raidījuma «Es mīlu ēdienu!» vadītāja Ilze Jurkāne Rīgas alus kvartāla atklāšanas pasākumā sarunā ar TVNET atklāja, kādas ir viņas attiecības ar alu un to, kādus alkoholiskos dzērienus mēdz izvēlēties svinīgos pasākumos.

«Parasti es dodu priekšroku vieglākam gaišajam alum. Bet es arī mēdzu likt alu pie čili – to es iemācījos, gatavojot pēc meksikāņu receptēm. [..] Ja runājam par «grādīgajiem», esmu džina un tonika cienītāja. Tas bija dzēriens, kuru izdomāja angļi, kad iekaroja visādas valstis, kur bija malārija, – tā sastāvā ir kvinīns. Man patīk arī džins ar greipfrūtu vai dzērveņu sulu. Dievīgs kokteilis! [..]

Kādreiz sanāk iedzert arī tekilu kādā ballītē, kur ir meksikāņu ēdiens. Bet es nedzeru ne viskijus, ne konjakus,» atklāja TV personība.

Jautājot par privāto dzīvi un jaunām attiecībām pēc šķiršanās no kādreizējā ārlietu ministra Jāņa Jurkāna, Ilze smaidot atbildēja: «Tas lai paliek mans noslēpums. [..] Es daru ļoti daudz. Nākamo grāmatu vēl esmu tikai iesākusi.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu