Pašmāju erotiskā romāna autore Račko vērtē «Brīvību piecdesmit nokrāsās»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Erotiskā romāna «Saplēstās mežģīnes» autore un zobārste Karīna Račko apmeklēja triloģijas «Greja piecdesmit nokrāsas» trešās daļas «Brīvība piecdesmit nokrāsās» pirmizrādi. Portālam TVNET Karīna atklāj, kādas sajūtas viņai radījusi pasaulslavenā filma.

«Tā kā šobrīd arī pati darbojos erotiskajā žanrā, triloģijas noslēguma pirmizrādes pasākumu apmeklēju kopā ar draudzeni, ziņkārības mākta.

Viegla, izklaidējoša filma attiecīgā žanra cienītājiem, tomēr pieļauju, ka iepriekšējo daļu ekranizējumi sižetiski varētu šķist vairāk aizraujoši. Man patika skaņu celiņš, īpaši Ritas Oras un Liama Peina dziesma «For You».

Domāju, ka abu pirmo filmu fani noteikti priecāsies arī par šo daļu, bet kritiķi un skeptiķi – šausmināsies, kā allaž. Es personīgi esmu radusi priecāties par līdzcilvēku panākumiem, tāpēc uzskatu, ka gan filmas radošā komanda, gan grāmatas autore E.L.Džeimsa ir pelnījusi cieņu par prasmi radīt projektu, kas visā pasaulē uzrunājis un saviļņojis miljoniem cilvēku,» savās pārdomās dalās Račko.

Viņas pirmā grāmata «Saplēstās mežģīnes» iekaroja Latvijas lasītāju sirdis, un jau pavisam drīz būs lasāma Karīnas otrā grāmata, kas, tiesa gan, nebūs pirmās grāmatas turpinājums.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu