Berezina ar grupu sarīko varenu ballīti Vecrīgas klubā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Meiteņu trio «Hypnotic» pirms lielā «Supernovas» dziesmu konkursa pagājušajā nedēļas nogalē sarīkoja košu un krāsainu ballīti, kas norisinājās Vecrīgā, klubā «JUST».

Uz pasākumu bija ieradušies vairāki «Supernovas» dalībnieki, šovā «X Faktors» iepazītās zvaigznes, kā arī meiteņu draugi un atbalstītāji, kuri līksmoja līdz pat rīta gaismai.

Pasākuma laikā meitenes prezentēja oficiālo videoklipu «Supernovas» dziesmai «Pray».

Kā zināms, šogad «Supernovā» piedalīsies 21 dalībnieks. Trīs pusfinālus LTV1 tiešraidē no Rīgas Kinostudijas varēs vērot katru sestdienas vakaru, sākot ar 3. februāri, savukārt grandiozais fināls notiks 24. februārī.

Zināms, ka pieteiktās dziesmas vērtēja mūzikas producents, Latvijas Radio 5 - Pieci.lv mūzikas redaktors un šā gada konkursa žūrijas vadītājs Rūdolfs Budze (DJ Rudd), grupas «Prāta Vētra» kādreizējais menedžeris Aldis Hofmanis, mūzikas žurnālists un kritiķis Sandris Vanzovičs, «Sony Music» pārstāvis Mikko Tukiainen, Universal Music Group A&R departaments, Latvijas Mūzikas attīstības biedrība/Latvijas Mūzikas eksports vadītāja Agnese Cimuška, Eirovīzijas kustības atbalstītājs, portāla Delfi žurnālists Edgars Bāliņš, džeza dziedātāja un vokālā pedagoģe Jolanta Gulbe-Paškeviča, Igaunijas elektroniskās mūzikas sensācija, mūzikas producents un izpildītājs NOEP, mūzikas žurnālists un Latvijas Radio 5 - Pieci.lv ētera personība Toms Grēviņš, kā arī LTV autoru un izpildītāju konkursa «Supernova» producente Ilze Jansone.

Šogad pirmo reizi visas pieteiktās dziesmas varēja vērtēt jebkurš konkursa entuziasts, un kopumā tika saņemti 152 082 Tautas žūrijas dziesmu novērtējumi, ko žūrija ņēma vērā, izvēloties dalībnieku sastāvu startam pusfinālu tiešraidēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu