Apvienības «Augša» dalībnieks Vilnis laiž klajā debijas solo albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jelgavas hiphopa apvienības «Augša» dalībnieks Vilnis publiskojis savu debijas soloalbumu «Darba vieta». Visus muzikālos pavadījumus radījis «Augšas» biedrs Rihards Štrauss, bet par skaņas apstrādi parūpējies Jānis Šmēdiņš. Līdz ar to «Darba vieta» ir 100% Jelgavas produkts.

«Albums ir kā CV audio formātā – par darba vietām, kurās strādāju pēc vidusskolas pabeigšanas. Domāju, katrs klausītājs spēs kādu no dziesmām asociēt arī ar savu pieredzi darba tirgū. Dziesmas ir ar dažādu noskaņu, kas mainās albuma gaitā, no agresīvām un nopietnām uz liriskām un pat komiskām. Teksti ir par tādām tēmām kā darbs ārpus Latvijas, celtniecība, veikala pārdevējs u.c. Katrā dziesmā ieliku tā brīža sajūtas, pārdomas un secinājumus, kā arī kopējo noskaņu, ko veidoju attiecīgi pēc konkrētās darba vietas. Pirmais un pēdējais skaņdarbs ir kā pretstats jeb salīdzinājums, kāda bija mana nostāja un domas pirms visa šī perioda, kas aprakstīts albumā, un pēc tā,» tā par albumu pats Vilnis.

Albums uzrakstīts un ierakstīts jau pirms trīs gadiem, tomēr dienas gaismu tas ierauga tikai šodien.

Vienai no dziesmām, «ISA», tapis arī video.

«Milzīgs paldies visiem, kas bija iesaistīti radīšanas un apstrādes procesā. Īpašs paldies Tomam Markovam par dziesmas «ISA» vizualizēšanu. Toms ir atbildīgs par pilnīgi visu darbu, kas ir ieguldīts video veidošanā, izņemot skaņu, kā arī albuma vāciņa dizainu. Manuprāt, tas, ko viņš ir paveicis, un darbs, kas ieguldīts klipā, ir vienkārši neaptverami. Starp citu, viņš darbojās viens, šis ir viņa pirmais klips,» bilst autors.

Foto: Publicitātes

«ISA (Independent sales advisor) ir par manu personīgo pieredzi, sajūtām un secinājumiem, strādājot par «door to door» pārdevēju, mēģinot cilvēkus pārliecināt pierakstīties ikmēneša maksājumiem kādai labdarības organizācijai,» tā Vilnis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu