Stiliste Dubska Alpos guvusi traumu; viņai palīdz seksīgs ārsts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Lai arī daudzas pašmāju slavenības izvēlas šajā ziemā doties baudīt sauli, pašmāju stiliste Žanna Dubska devās slēpot uz Itālijas Alpiem. Diemžēl ceļojums nav izvērties tā, kā plānots.

«(..) Nonācu uz kalna, bija ļoti liela migla un redzamība - nulle. Pēc 40 minūšu ilga brauciena es pakritu, un manas kājas nebija atāķētas no slēpēm. Dzirdēju, kā celī kaut kas nokrakšķ, un sapratu, ka kaut kas nav tā, kā vajag. (..) Ķirurgs, kas mani apskatīja, bija viens no seksīgākajiem vīriešiem, kādu esmu redzējusi pēdējā gada laikā, līdz ar to saņēmu vismaz kādu bonusu,» notikušo izdevumā «Vakara Ziņas» atminas stiliste.

Pērnais gads stilistei bijis darbīgs - gada izskaņā viņa prezentēja savu grāmatu «Rīdzinieces noslēpumi».

Autore atzīst, ka grāmata ir ne tikai par apģērbu un aksesuāriem, bet arī par dzīvesstilu un mākslu katru dienu dzīvot garšīgi un krāšņi. Tieši tāpat arī ikviena sieviete var kļūt par lēdiju, ja apvieno iekšējo skaistumu ar stilīgu apģērbu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu